Helt galen kväll

Oj oj oj hur ska man börja?
 
Allt började med att vi fick in en ny medlem samtidigt som vi skulle ha picknick i Jarlaheim. Vi tog med den nya medlemmen på picknick tillsammans med de andra. Tyvärr hittade vi ingen picknick utan vi gick och grillade korv istället. 
Korvdansen <33
 
Sen så visade vi den nya medlemmen var klubboutfiten är och tillslut hamnade vi utanför Moorlands gruva för att ta lite foton. Men! Bakom oss stod en ensam Brigitte och vi tyckte synd om henne som var så ensam. Därför bestämde vi oss för att ta en bild med henne, men istället för att stå still och låta sig fotas så sprang hon iväg. Jakten på Birgitte var igång.
Hon gick med i klubben, yaaay :D Vi bestämde oss även för att göra henne till våran maskot haha.
 
Man kan lugnt säga att kvällen spårade rejält igår hehe. Men i alla fall, nu under jullovet kommer klubben att umgås extra mycket med varandra. ''Varje'' kväll så ska vi ha små spontanevent så vi lär känna varandra så bra som möjligt inför 2016 ♥
 
 
 
 


Kan man gå med i din klubb?
Jag vet ej om du kom ihåg mig, men vi var vänner ett tag!

Svar: Absolut, men just nu är vi på Marshmallow Cloud men vi ska byta till Air Star efter rensningen den 31 december :D Gå gärna in på SilversongRangers.weebly.com och ansök!
My Northbell

2015-12-22 // 07:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo