Mina islandshästar

Jag har faktiskt inte varit och köpt en utan två islandshästar, ångrar det faktiskt lite med tanke på att det kommer ut tre nya färger snart haha. Men jag är ändå nöjd med de jag köpte och jag tänker visa de nu :D
 
FireWind aka Blesi
 Blesi är en 16årig valack född på Island. Som treåring flyttade han till Jorvikstallet här på Jorvik där de tränade honom som dressyrhäst tills han var sju år. Efter det såldes han till ett tävlingsstall där han tävlade framgångsrikt i många år. Men när han var 16 började han tröttna på allt tävlande och de bestämde sig för att sälja honom som hobbyhäst och jag kunde inte motstå honom. Han älskar snön och att galoppera i full fart.
 
LuckyCharm aka Leikur
 Leikur är en sjuårig hingst som föddes på samma gård som Blesi. Dock så stannade han hos uppfödaren tills han var sju. Han skulle ha blivit en elithäst inom tölt men tyvärr så har hans tölt inte tillräckligt snabb. Därför såldes han istället till hästmarknaden och eftersom att Blesi inte passade in i min hästflock så behövde han en kompis. De två trivs riktigt bra tillsammans och jag hoppas att vi ska trivas tillsammans!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo